Kommer Tinder att ateraktivera ditt Facebook-konto forsavitt det anvands for att uppfatta de?

Kommer Tinder att ateraktivera ditt Facebook-konto forsavitt det anvands for att uppfatta de?

Tinder ar saken dar aktuell topphunden av dejtingappar sasom kommer miljontals forbrukar over laka varlden. Efte att innehava alstra nagon fullstandig fack sam kulturell godkannande a swiping, har saken dar kopiost att besvara akt saval saso avsevart att tillhandahalla. Tech svarar gallande odl folksamling fragor vi kan. Sarskilt denna vadja om nagot vackte karna entusiasm. Det varje ‘Kommer Tinder att ateraktivera centrum Facebook-konto forsavit sjalv anvander det akt att inregistrera mig? Mi vill anvanda det darfor att logga in darfor att det gar snabbare andock mi avslutade Facebook forr aret. Va kommer att ske?’

Detta ar ick varje vanliga forfragan, sa mi tycka att saken dar ar vardinn en detaljerat svar. Sjalv ska svara villig fragan forst dartill sedan teckn tva anledningar at varfor d antagligen inte vill lanka Tinder med Facebook.

Kommer Tinder att ateraktivera karna Facebook-konto?

Ungefar. Darfor att kanner till forbruka ditt Facebook-konto tillsamman Tinder maste det existera aktivt. Du kan ej skapa ett nytt Tinder-konto tillsamman ett utganget valmojlighe stangt Facebook-konto. Ifall ni forsoker odla funkar det inte. Forsavitt ni vill framkalla nago konto hennes svar med FB maste du framst ateraktivera ditt Facebook-konto odla att det ar direk aven darpa konfigurera Tinder.

tinder lankar mot ditt Facebook-konto skada kan ick foreta andringar garna sjalva kontot. Saken dar kan lagga op, hamta bilder dartill studera dina kontouppgifter skad saken dar kan inte ateraktivera kontot til ??dig. Du skyldighet foreta det sjalv.

Forsavitt n forsoker logga in gallande Tinder tillsamman e inaktiverat Facebook-konto kommer det enkom att bedja dig logga in kungen Facebook. Forsavit ni loggar in ateraktiveras ditt konto samt later dig darnast forbruka det akte att logga in tillmotesgaende Tinder.

Hur sa hander ifall n tar dan Facebook meda er anvander Tinder?

Forsavit n narmar dig fragan fran omvand tva sam anvander bade Facebook och Tinder forstora vill stanga a Facebook, hurda kommer det att fungera? Svaret ar o ni anvander Facebook darfor at logga in p Tinder kommer du inte langre att vet anvanda dejtingappen. Om du anvande ditt telefonnummer istallet utfor det ingen anomali.

N kan allti bilda e nytt Tinder-konto samt det finns nago massa anledningar til hurs det kan besta nago kompetent forslag, andock det befinner si mer kneg sam kommer att erfordra att n staller in nya bilder dartill forlorar all matchningar alternativt kontakter n har.

Fallet darfor at ick lanka Tinder tillsamman Facebook

Ovannamn ar nago bevekelsegrund at att n nix skapar ditt Tinder-konto kopplat mot Facebook. Forsavit ni, sasom manga andra verkar ha gjort postum Cambridge Analytica, vill stanga ditt Facebook-konto ar d strandsatt. Det ha a ej unikt pro Tinder andock kommer att befinna adekvat spira de majoritete appar n valde att ”Registrera do tillsamman Facebook”.

Viss later dej byta kontot sa att n kan differentiera Facebook a de fordarva Tinder ar nej en bruten do odl vitt jag kan beskada.

Saken dar andra anledningen mo att ick lanka Tinder sallskap Facebook ar avskiltliga aspekter bruten ditt karleksliv konungen Facebook, Laotian kvinnlig tillsammans vitt hane ar det inte saken da ultimata iden att ha dom tva lankade. Det astadkommer dig lattare att finna, age potential att overdela hagad natverket ocksa ar fortfarand ett metod forut Facebook att hejd over i ditt midja.

Det finns fast an nackdelar. Tinder drar dina senaste hundra gilla-markeringar och anvander utslag darfor at se forsavit n age nagon kollektiv fundament tillsammans nago tavling ocksa det astadkomme det lattare att logga in. Bortsett fran det finns det ingen finemang holj att fatta do tv. Sarskil forsavit du formoda att det befinner si genomforbart att n kan bidra Facebook bortom dom nar saso helst.

Ga tillsammans i Tinder inte me Facebook

N brukade aldrig aga mojlighet att kanna do konungen Tinder inte me ditt Facebook-konto skad omedelbar kan n det. Er kan trada med tillsammans ditt telefonnummer istallet.

  1. Navigera till Tinders webbplats.
  2. Valj att skrida tillsammans tillsammans ditt telefonnummer istallet akt att registrera dom tillsamman Facebook.
  3. Pavisa ditt telefonnummer samt detaljer och vanta konungen bekraftelsetexten.
  4. Bestyrka texten sam stall in din dejtingprofil.

Det ar allting. D maste logga in tillsamman ditt telefonnummer allti n loggar in skada eljes ar det e latt forfaringssatt att anvanda Tinder inte med att lanka det kontra Facebook.

Det a definitivt att forsavit er vill forbruka Tinder icke me att bliv skede befinner si det sa inneha ni skulle foreta det. N kan forma nago bedraglig Facebook-profil skad n kan handla det garna det innehava sat darfor att faste dina tandem varldar atskilda.

I forhallande : Juventus vs Torino: TV-kanal, hur och vart karl kan beskada alternativt livestreama online gratis foljetong A i ditt rike

Age d lamnat Facebook bakom do? Anvander ni Tinder ej me Facebook? Age n mans att anvanda appen? Hypotes ni att n ga mac ifall att ick framstalla do par lankade? Delge for oss dina tankar nedom!Leave a Reply